Gostilna Petkovšek je poznana predvsem po odlični domači hrani. Priporočamo naše hišne dobrote kot so plošča Petkovšek, zrezek Petkovšek s kroketi, lignji s prilogo, hobotnica iz pečice s krompirjem in ocvrti piščanec, v zimskem času pa lahko izbirate iz ponudbe slovenskih jedi (koline).

Dnevno za vas pripravimo sveže malice in kosila.
Če je le možno, se prilagodimo gostom z različnimi alergijami na določene sestavine oz. živila (predhodna najava).

Gostilna Petkovšek šteje preko 100 let in je bila nekdaj znana furmanska gostilna. V gostilni Petkovšek lahko sprejmemo 120 gostov, v poletnih mesecih pa še več, zaradi velikega senčnega vrta. Pred gostilno se nahaja veliko brezplačno parkirišče, zato s parkiranjem ne boste imeli težav. V gostilni je prijeten ambient, notranjost pa deluje domače.

Poznani smo po obilnih porcijah, dobrih slovenskih jedeh, ponujamo pa tudi pozabljeno slovensko kmečko hrano. Značilnost gostilne Petkovšek je, da stalno prilagajamo izbor hrane glede na letni čas.

V gostilni organiziramo dneve raznih jedi, kot so npr. DNEVI BELUŠEV (april, maj), DNEVI SLADIC, DNEVI MORSKIH JEDI itd. Takrat pripravimo razne specialitete iz hrane, ki jo tedaj promoviramo.

Sicer pa je gostilna znana tudi po OCVRTEM PIŠČANCU, ki ga lahko tudi naročite in odnesete s seboj.

Iščete prostor za zaključene družbe, obletnice?
Na voljo imamo dva prostora, v enem je prostora za cca 70 oseb v drugem pa cca 35 oseb.

Obratujemo vse dni v tednu. V dopoldanskem času nudimo malice, kosila in jedi po naročilu, ob vikendih pa razna slavja kot so POROKE, OKROGLE OBLETNICE, ROJSTNI DNEVI, OBHAJILA, BIRME…

Sprejemamo zaključene družbe, tako med tednom, kakor tudi med vikendom. Takrat se delovni čas podaljša do 4. ure zjutraj. Prirejamo tudi različne prireditve kot so pustovanje, martinovanje itd.

Za večje družbe priporočamo rezervacijo tako med tednom, kakor tudi ob vikendih.

Lokalna in vedno sveža hrana!

Skrbno izbiramo svežo in kvalitetno hrano domačega izvora.